Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@09:29:00 GMT

دیدار هادی ساعی با مدیر حوزه های علمیه

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۷۱۷۱

دیدار هادی ساعی با مدیر حوزه های علمیه

آیت‌الله علیرضا  اعرافی در این  دیدار با تأکید بر این که ورزش با تمام شعب و شاخه‌ها، نهاد بزرگ و مرجع اثرگذار است، گفت: جامعه ورزشکاران نقش بسزا و مسئولیت مضاعفی در قبال مباحث کشور دارند؛ لذا شخصیت مداری، اندیشمندی و صاحب‌فکر بودن ورزشکاران ارزش مضاعفی را در برخواهد داشت.

مدیر حوزه های علمیه  نقش فرهنگی، اجتماعی و الگوپردازی ورزشکاران را مورد توجه قرار داد و گفت: الهام‌بخشی و تأثیرگذاری نسبت به نسل جوان، از جمله رویکرد‌هایی است که در کنار عامل سلامت و نشاط جامعه، نقش ویژه‌ای را برای ورزشکاران مطرح کشور ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید: ورزش به‌عنوان مقوله تربیتی فرهنگ‌ساز، همواره با معارف اسلامی در ارتباط بوده  و نیاز است تا نسبت به ابعاد فلسفی، فقهی، حقوقی و نیز ابعاد اخلاقی ورزش توجه خاصی صورت گیرد و فدراسیون‌ها نگاه علمی، فکری و معرفتی را از منظر بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه و حوزه پیگیری کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه  همچنین بر اهمیت توجه به بعد تربیتی ورزش و گستره تأثیر آن بر نهاد‌های جامعه‌ساز تاکید کرد و گفت: فدراسیون‌ها در کنار ابعاد فنی، مهارتی و دانشی باید به ابعاد معرفتی و اخلاقی انسان‌ساز توجه وافری داشته باشند.

آیت‌الله اعرافی ضمن اشاره به تفاهم‌نامه همکاری حوزه‌های علمیه و وزارت ورزش، تعامل نهاد حوزه با ورزش را بسیار مهم و تأثیرگذار ارزیابی نمود و گفت: ورزش مبتنی بر ادبیات بین‌المللی است؛ لذا کسانی که بتوانند مفاهیم معرفتی را در ظرف ورزش قرار دهند، اثرگذاری بین‌المللی را رقم خواهند زد. ورزش می‌تواند منش، شخصیت و فرهنگ ایران، اسلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام را در گستره بین‌المللی منعکس نماید.

تکواندو ، اسلامی‌ترین ورزش از منظر پوشش بانوان

هادی ساعی نیز در ابتدای این دیدار، تکواندو را اسلامی‌ترین ورزش از منظر پوشش بانوانی توصیف کرد و گفت: تکواندو در ایران و در اجتماعات ایرانیان از جایگاه خوبی برخوردار است؛ به‌گونه‌ای که کشور ایران در رنکینگ‌های جهانی در جایگاه اول تا سوم قرار دارد.
او  گفت: ارتباط صمیمی تکواندوکاران با طلاب و متولیان فرهنگ کشور، نشان‌دهنده عمق نگاه و دید این عزیزان نسبت به طلاب و فضلاست.
رئیس فدراسیون تکواندو در ادامه گزارشی از فعالیت‌های دینی و فرهنگی این فدراسیون ارائه کرد و گفت: فدراسیون تکواندو در تربیت مربیان فرهنگی پیش‌قدم است.

او ابراز امیدواری کرد ضمن توسعه همکاری و همیاری فدراسیون با حوزه‌های علمیه بتوان در حوزه تربیت و بهره‌مندی از ظرفیت مربیان ورزشی - فرهنگی کشور پیشتازی فدراسیون را شاهد باشیم.

ساعی می گوید: باتوجه‌ به حضور میدانی و تبلیغی طلاب در دورترین نقاط کشور به‌ویژه روستاها، این عزیزان می‌توانند در کنار عمل به وظایف و رسالت‌های دینی و تبلیغی، مربیگری ورزش را به‌عنوان بستر جدید انتقال آموزه‌های دینی و فرهنگی در دستور کار قرار دهند.

به گفته او  بیش از ۵۰۰ نفر از شهدای کشور از تکواندوکاران این سرزمین هستند و هرسال یادواره شهدای تکواندوکار کشور برگزار می‌گردد.

هادی ساعی در بخش پایانی سخنان خود از برگزاری رزمایش بزرگ تکواندوکاران کشور در قم خبر داد و گفت: ۳ هزار نفر از تکواندوکاران کشورمان هم‌زمان با جشن بزرگ ولایت، با لباس‌های متحدالشکل در ورزشگاه حیدریان قم، سرود سلام فرمانده را هم‌خوانی خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هادی ساعی حوزه های علمیه حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)